Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Igazi multiorgazmus, nem csak tantrikus szex közben

2017. augusztus 28.
A tantrikus szex fogalma ma már széles körben ismert, sokunk számára viszont még nem teljesen tisztázott ez a témakör. Egy azonban biztos és köztudott: tantrikus szex lehetőséget ad a szexuális energiák irányítására, ezáltal pedig a multiorgazmus elérésére is. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a tantra módszerek alkalmazása nélkül is elérhetjük ugyanezt az összetett élvezeti hatást, hiszen a multiorgazmus tárgyköre valójában több dologra is utalhat. Egyesek szerint például ez a magömlés nélküli orgazmust jelenti, amely lehetővé teszi a repetitív és folyamatos élvezetet is. Mások szerint viszont ez a folyamat valójában azt az orgazmus közeli állapotot jelöli, amelyben bár soha nem jutunk el a beteljesülésig, azért szüntelenül a csúcson vagyunk, közel az elélvezés mozzanatához.
 
Ez utóbbi aktus alkalmával a kulcsszó az folytonosság, illetve a kitartott állapot, amely által a kielégülés maga, egyfajta hosszantartó állapottá fokozódik. Ilyen értelemben tehát, a multiorgazmus valójában az időtlen és korlátlan beteljesülést jelenti. Most képzelje el, hogy ezeket a körülményeket a tantrikus állapot gyakorlása nélkül is elérheti! Hogy miként? Nos, mivel a nálunk megvásárolható minőségi vágyfokozó és potencianövelő készítmények valójában épp ezt a hosszantartó kielégülést, illetve az újra és újra megismételhető aktust teszik lehetővé, ezért alkalmazásuk révén éppoly könnyedén elérhető az úgynevezett multiorgazmus, mint a tantrikus szex által. Magyarán, ha az általunk kínált libidó- és erőnlétnövelőket fogyasztja, akkor – a közhiedelemmel ellentétben – nem csak az esetleges merevedési zavarokat küzdheti le, hanem az ejakuláció kontrollálására és a többszörös orgazmus közeli állapot elérésére is lehetősége adódik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az eddig vásárlóink pozitív visszajelzései, amelyekről Ön is könnyedén meggyőződhet, ha tőlünk vásárol. Tegyen így, tapasztalja meg a multiorgazmus különleges és feledhetetlen élményét! Válassza az általunk forgalmazott nem mindennapi termékeket, és garantáltan elégedett lesz a kapott teljesítménnyel!
Ügyfélszolgálat
Telefon
+36 70 311 - 9931
Minden nap: 800 - 2000-ig
Ingyenes visszahívást kérek
info@potenciaaruhaz.com
Diszkrét csomagolás
Potencianövelő diszkrét csomagolásMinden egyes megrendelt termékünket diszkréten csomagoljuk!
Házhozszállítás
Potencianövelő házhozszállítás15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás, egyéb esetben akár 890 Ft. szállítási típusok
Kuponrendszer
KuponrendszerMinden vásárlás után egy 10%-os kuponnal ajándékozzuk meg, amit 1 hónapig használhat fel. Bővebben

Potencianövelés csak okosan

A piacon számos potencianövelőt találni online és offline egyaránt, nem mindegy azonban, hogy melyiket választja az ember, hiszen ha nem biztonságos helyről származó készítményt vásárol, annak káros egészségügyi hatásai lehetnek hosszabb és rövidebb távon is, itt bizony nem a pénztárca az elsődleges érv két termék közt.

Vényköteles és vénymentes potencianövelés

Az első és legfontosabb leszögezni való tény, hogy a jelen szabályozások szerint Magyarországon a potencianövelésre alkalmas gyógyszerek forgalmazása csak és kizárólag abban az esetben lehetséges, amennyiben a vásárló rendelkezik vénnyel, míg az étrend-kiegészítők vásárlását és fogyasztását nem kötik ilyen szigorú szabályokhoz, ugyanis azok recept nélkül is megvásárolhatóak.

Gold Power - aranyozza be az együttlétet!

Kemény és sokáig tartó erekciót szeretne hosszantartó hatással? Potencianövelés vény nélkül a Gold Power minden erejével, dobozonként 2 kapszulával a mélyrehatóbb orgazmusért, akár 2-3 napos utóhatással is!

Nyereményjáték, 15 000 Ft-os ajándék csomagért

Szeretne egy 15 000 Ft-os ajándék csomagot tőlünk? Ha igen, nincs más dolga, mint egy saját maga által készített fényképet feltöltenie, a kedvenc terméke adatlapjára, és ha szerencsés, Öné a nyeremény.

Intim torna férfiaknak, a minőségi szeretkezésekért

Kétségtelen, hogy egy-egy erotikus kaland, vagy éppen intim szeretkezés minőségbéli feljavításához mindkét fél számtalan módon hozzájárulhat. Legyen szó akár egy friss és üde párkapcsolatról, akár egy évtizedek óta működő házasságról, egy biztos: ahhoz, hogy egy ágyjelenet valóban minőségi és élmény dús legyen, mindkét partner egyenlő módon hozzájárulhat.