Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Cikkek, hírek

Eredményesen a férfi klimax tünetei ellen!

2017. szeptember 14.
Annak ellenére, hogy a közvélemény szerint a kapuzárási pánik csakis a nők esetében okozhat gondokat, tény hogy ez a jelenség a korosodó férfiak életében is hatalmas változásokat hozhat. Köztudott ugyanis, hogy bár a férfi klimax tünetei nem annyira észrevehetőek, ezen időszak éppoly megterhelő és kellemetlen lehet, mint a nőket érintő menopauza. Lévén, hogy ilyenkor az egyik legfontosabb férfi hormon, tehát a tesztoszteron termelődése rendszerint igen alacsony szinteken mozog, ebből fakadóan bizonyos szervek már nem működnek annyira jól, mint ahogy azt elvárnánk.

Erekció növelése természetesen

2017. szeptember 14.
Mióta ember az ember, nagyon jól tudja, hogy a közvetlen környezetében minden fontos tápanyagot és gyógymódot megtalálhat. Nem véletlen, hogy már őseink is nagyon jól tudták, hogy milyen "baj" kiküszöbölésére milyen gyógynövény dukál. Éppen ezért, mi sem próbáljuk újra feltalálni a Spanyol-viaszt, így páratlan termékkínálatunkban kizárólag olyan különleges potencianövelőket kínálunk, amelyek nem csak az erekció növelése szempontjából számítanak igazán eredményesnek, hanem teljes egészében természetes alapanyagokból is készültek.

Ejakulátum növelése egyszerűen és hatékonyan

2017. szeptember 13.
Köztudott tény, hogy az ejakuláció milyenségét és minőségét számtalan tényező befolyásolhatja, így a magömléssel kapcsolatos problémáknak lelki és fizikai okai is lehetnek. Egyrészt problémát jelenthet például a stresszes és frusztráltabb időszak, másrészt a különböző betegségek (mint például cukorbetegség) is gondokat okozhat.

Stabil nemi élet az ajzószer használatával

2017. szeptember 11.
Ma már persze kicsit sem számít tabutémának a szexualitás és a nemi élet, tény azonban, hogy ezen belül még mindig vannak kényesebb kérdéskörök is. Ezek közé sorolhatóak természetesen a merevedési zavarokra és erekciós problémákra vonatkozó részletek, amelyek mindenekelőtt a férfiak esetében teszik kínossá az aktus kellemes, avagy kellemetlenebb pillanatait.

Minőség afrodiziákumok a stabil párkapcsolatokért

2017. szeptember 09.
Mint mindenki életében, így előbb utóbb az Ön esetében is fordulópontjához érkezhet a párkapcsolat. Tagadhatatlan ugyanis, hogy bár a szerelem idővel szeretetté változik, azért a szenvedélyes ágyjelenetek, illetve a mindig forrongó szexuális élet idővel veszít a fényéből.

Nemi vágy növelése a stabil párkapcsolatokért

2017. augusztus 28.
Bár közhely, azért ismerjük be, hogy egy párkapcsolat alapja a stabil szexuális élet, hiszen hiába vannak a szép szavak és a kedves gesztusok, ha közben valamelyikünk elégedetlen az ágyban. Így van ez mióta világ a világ és így lesz ez a jövőben is, éppen ezért, esetenként érdemes olyan készítményeket segítségül hívni, amelyek hatékonyan alkalmazhatóak a nemi vágy növelése érdekében.

Igazi multiorgazmus, nem csak tantrikus szex közben

2017. augusztus 28.
A tantrikus szex fogalma ma már széles körben ismert, sokunk számára viszont még nem teljesen tisztázott ez a témakör. Egy azonban biztos és köztudott: tantrikus szex lehetőséget ad a szexuális energiák irányítására, ezáltal pedig a multiorgazmus elérésére is.

Intim torna férfiaknak, a jobb potenciálért!

2017. augusztus 28.
Annak ellenére, hogy webáruházunkban számtalan minőségi és természetes alapanyagból készült potencianövelő szer közül válogathat, fontos tudnia, hogy ezek eredményességét sokszor Ön is érdemben befolyásolhatja. Tagadhatatlan ugyanis, hogy bár a nálunk elérhető vágyfokozó és erőnlétnövelő kapszulák egytől-egyig valódi produktivitásról tesznek tanúbizonyságot, ha ezek hatását az intim torna férfiaknak kifejlesztett módozataival egészíti ki, akkor nagy valószínűséggel még komplexebb és még hosszantartóbb eredményeket érhet el a szexuális együttlét során.

Szakszerű orvoslással az impotencia lelki okai ellen

2017. augusztus 25.
Gond van a hálószobában? Már nem annyira intenzívek az egykor forrongó és tüzes ágyjelenetek? Ha így van, akkor itt a remek alkalom, hogy Ön is hatékonyan lépjen fel ezen problémák orvoslása érdekében! Vásároljon tőlünk minőségi vágyfokozókat, mi tudunk segíteni!

Green Snake Forte a hosszantartó és valós élvezetekért!

2017. augusztus 23.
Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a különböző vágyfokozó szerek és libidónövelő készítmények sora szinte már végtelen, hiszen mára már számtalan különböző típus, márka és hatóerő közül válogathatunk. Éppen ezért, nem mindegy, hogy az adott termék megvásárlásakor pontosan melyik termék mellett tesszük le a voksunkat.

Hatékony kapszulacsomag az erekciós problémák kiküszöbölésére

2017. augusztus 21.
Talán nem is gondoltuk volna, de a különböző ajzószerek és vágyfokozó tabletták sok esetben nem csak a szexuális inger felfokozására alkalmasak. Fontos tudni ugyanis, hogy míg az ilyen típusú készítményekkel valóban hatékonyabban működhet egy-egy intim együttlét, illetve az a bizonyos szexuális teljesítőképesség, addig ezen csodaszerek például az erekciós problémák kiküszöbölésére is rendkívül alkalmasak lehetnek.

Sosem volt ilyen egyszerű az ejakuláció késleltetése!

2017. augusztus 16.
Köztudott, hogy a férfiak több mint ötven százalékánál rendszeresen problémát jelent a korai magömlés. Ennek általában nem csak mentális és lelki okai vannak, hanem sok esetben az egyszerű biológiai tényezők is kiválthatják a kellemetlen helyzetet.

A Boom Boom hatása és előnyei

2017. augusztus 14.
Mint általában minden termék esetében, így a különböző gyógyszerek és étrend-kiegészítők tekintetében is rengeteg típussal, márkanévvel, illetve hatóerővel számolhatunk. Így van ez példának okért a potencianövelő és vágyfokozó kapszulák esetében is, hiszen az ilyen típusú készítmények közül is szép számmal válogathatunk.

Nálunk felülmúlhatatlan az ajzószer kínálat

2017. augusztus 10.
A méret a lényeg, tartja a közmondás, és mi tagadás van benne némi igazság. S bár az esetek nagy hányadánál, nem szívesen valljuk be, kétségtelen, hogy így van ez a nemi élet és a mindenkori szexualitás esetében is. Hiszen legyünk őszinték: egy kevésbé ágaskodó pénisszel bizony nem lehet nagyokat alkotni az ágyban, és így nem csak a partnerünk szempontjából, hanem saját önbizalmunk tekintetében is elégedetlenséggel számolhatunk.

Hatékony afrodiziákumok régen és ma

2017. augusztus 09.
A különböző ajzószerek és vágyfokozók létezése nem egy új keletű dolog, hiszen már az ősi népi gyógyászatban is számtalan megoldást találtak az ilyen típusú esszenciák elkészítésére. Sőt, a közhiedelem szerint napjaink természetes növénykészletében is rengeteg olyan afrodiziákum létezik, amelyek által hatékonyan növelhetjük a libidót, illetve eredményesen fokozhatjuk a mindenkori nemi vágyat.

69 For Men az erős és hosszantartó potenciálért!

2017. augusztus 07.
Általában mindenki úgy hiszi, hogy a különböző vágyfokozó szerek alkalmazása mindenekelőtt a potenciazavarral, esetleg a túl alacsony libidóval rendelkező személyeknek ajánlott. Pedig köztudott, hogy az ilyen típusú étrend-kiegészítők nem csupán a konkrét gondok és problémák kezelésére alkalmasak, hanem akkor is ideális megoldást jelenthetnek, amikor csupán az ágyban nyújtott teljesítményt és így az aktus intenzitását szeretnénk egy kicsit felturbózni.

Emelkedjen felül a potenciazavar okozta frusztráción!

2017. augusztus 07.
Valószínűleg tízből öt férfi bizton alátámasztja, hogy kortól függetlenül néha bizony gond van a merevedéssel. Nem is csoda, hiszen szinte megcáfolhatatlan, hogy az időszakos potenciazavar bármikor és bárkinél könnyedén megjelenhet, sok esetben szinte meg sem tudjuk magyarázni, hogy mi ennek a kiváltó oka.

Hatékony vágyfokozó készítmények, biztonságos helyről

2017. augusztus 06.
Először adódik probléma az ágyban? Szinte észrevétlenül jelentkezett a baj és már nem áll úgy a dákó, ahogyan kellene? Ne csüggedjen! Mint minden másra, erre is megvan a tökéletes megoldás!

Feledkezzen meg a szexualitás terén felmerülő gondokról!

2017. augusztus 04.
Azt mondják, hogy a 21. század már az önfeledt véleménynyilvánítás és a szabadelvűség kora. Pedig tagadhatatlan, hogy mind a mai napig vannak olyan tabu kategóriába tartozó topikok, amelyekről nyíltan még mindig nem esik szó.

Eredményes potencianövelő gyógyszerek vény nélkül!

2017. augusztus 02.
Gond van a hálószobában? Nem működnek jól a dolgok? Esetleg csak egy kis löket kellene? Forduljon hozzánk bizalommal, mi tudjuk a megoldást, hiszen nálunk, a Potencia Áruház.com-nál a különböző potencianövelő gyógyszerek vény nélkül is elérhetőek!

Boldog párkapcsolat a potencia növelése és a libidó fokozása révén

2017. július 31.
Tagadhatatlan, hogy rengeteg közhely létezik már a mindenkori szexualitással és a nemi élettel kapcsolatban, de az is szinte megcáfolhatatlan tény, hogy ezek nagy hányada rendszerint a legnagyobb igazságokat fedi.

Eredményes libidónövelés a női vágyfokozó szerek segítségével

2017. július 30.
Annak ellenére, hogy általában mindig a férfiak kapcsán beszélünk időszakos impotenciáról, tagadhatatlan, hogy a nők esetében is rendszeresen fennállhat az úgynevezett libidócsökkenés, tehát a nemi vágy iránti érdeklődés hiánya. Szerencsére azonban ma már léteznek olyan női vágyfokozó szerek, amelyek által sikeresen küzdhetjük le az ilyen típusú gondokat.

Stabil és örömteli nemi élet a férfierő kapszulák által

2017. július 29.
Már az öregek is megmondták, hogy amíg nincs rend az ágyban, addig nem is lesz jó sem a házasság, sem a közös élet. És milyen igazuk van! Tény ugyanis, hogy a kielégítő nemi aktus stabil alapját képezi a mindenkori párkapcsolatoknak, ennek hiánya pedig rengeteg feszültséget, vitát és elégedetlenséget vonhat maga után.

Hatékony megoldás a férfi klimax okozta tünetek kezelésére

2017. július 25.
Bár általában mindig csak a hölgyekkel kapcsolatban emlegetjük a kapuzárási időszakban felmerülő problémákat, tagadhatatlan, hogy ezekkel a gondokkal nem csak nekik kell szembenézniük. Ugyanígy elkerülhetetlenek a férfi klimax okozta tünetek is, amelyek akár már a középkorú (45-59 éves) urak életében is könnyedén jelentkezhetnek.

Tegyen Ön is az erős és hosszantartó erekció eléréséért!

2017. július 21.
Annak ellenére, hogy még mindig tabu témának számít a szexualitás, egész pontosan a szexuális vágy fokozásának témaköre, tagadhatatlan, hogy hazánkban és a közvetlen környezetünkben is sok férfi szenved ilyen típusú problémával.

Nemi vágy növelése, egyszerűen és hatékonyan

2017. július 18.
Mindannyian tudjuk, hogy a nem kielégítő szexuális élet pillanatok alatt gallyra vághat egy idilli párkapcsolatot is. Sőt, valljuk be őszintén, hogy – bár a méret ugyan nem, de – a teljesítmény igenis számít! Éppen ezért, tagadhatatlanul vannak és mindig is létezni fognak olyan helyzetek, amikor szükségszerűvé válik a nemi vágy növelése, illetve amikor konkrét lépéseket is érdemes tenni a jobb és szenvedélyesebb szeretkezésekért.

Legyen magabiztos az ágyban, válassza a legjobb potencianövelőt!

2017. július 17.
Akarva-akaratlan, van az úgy, hogy idővel kihűl egy párkapcsolat. A kezdeti lilafelhős állapot után, rendszerint mindenki életében eljön az a pillanat, amikor már nem annyira kézenfekvő a szenvedélyes szex, így esetenként szükség adódik egy kis segítségre. Mivel a Gold Power tagadhatatlanul az egyik legjobb potencianövelő szer, ezért hasonló helyzetekben mindenképp ezen terméket ajánljuk az ügyfeleinek.

Győzelem az impotencia felett, a Gold Power által

2017. július 14.
Függetlenül attól, hogy hány éves az ember, időről időre tagadhatatlanul jelentkezhetnek gondok a párkapcsolatban, illetve a közös szexuális létben. Persze, ezt elkerülendő több jó megoldás is létezik, hiszen manapság már rengeteg lehetőség adódik például az időszakos impotencia megelőzésére, vagy éppen a nemi vágy fokozására. Lévén, hogy az esetek nagyobb százalékában rendszerint a férfiak fordulnak úgymond szakmai segítségért, mi a Potencia Áruház.com-nál elsősorban a nekik kínálunk hathatós segítséget.

Hány éves kortól kényszerülnek a férfiak potencianövelő szer szedésére?

2017. június 26.
A közhiedelem szerint a potencianövelő szereket azok az öreg emberek szedik, akik már a hamut is mamunak mondják, és utolsó napjaikat szeretnék bearanyozni egy kis élvezettel. Ez bizony nagy tévedés.

Potencianövelő, hernyóölő gombaspóraláz Tibetben

2015. december 02.
A spórák a fertőzött hernyók testéből nőnek ki tavasszal, és potencianövelő hatásuk miatt főleg Kínában nagyon keresik őket. Tibetnek azon a részén, ahol megtalálhatóak az átlagos kereset néhány év alatt pár száz dollárról 4000 dollárra (983 ezer forintra) nőt. A spórákat súlyban drágábban adják, mint az aranyat.

Dragon Power rendelés gyorsan és egyszerűen

2014. augusztus 14.
Tagadhatatlan, hogy a szexualitás kérdésköre mindig is mélyrehatóan foglalkoztatta az emberiséget, függetlenül attól, hogy éppen milyen társadalmi rendek uralkodtak. Ezt igazolja, hogy például már az ősi kínai gyógyászatban is hangsúlyos szerepet kapott a potencianövelő és vágyfokozó készítmények előállítása.

Férfias igazságok

2014. április 04.
Nem állítom, hogy értem a pénisz legbelsőbb működését. De azt tudom, hogy ez a jelenség komoly problémát tud okozni a párkapcsolatokban. Az időszakos impotencia minden férfi életében előfordulhat, ami viszont a partnert is érinti. Érdemes a nőknek is utánajárni a témának, még akkor is, ha jelenleg nincsenek ilyen problémájuk a párkapcsolatukban. Számos oka lehet a merevedési zavarnak, és a nők többségéről elmondható, hogy „péniszcentrikusok”, vagyis a behatolás határozza meg a jó szexuális együttlétet.

Leleplezi a férfiakat az ujjaik hosszúsága

2013. január 16.
A kutatók úgy vélik, hogy az ujjak aránya és a pénisz mérete közötti összefüggés gyökerét az anyaméhben kell keresnünk: az anya szervezetében az androgén hormonok (férfi nemi hormonok), különösen a tesztoszteron szintje a magzati fejlődés kulcsfontosságú szakaszaiban hat a pénisz növekedésére.

A két leghatékonyabb természetes vágyfokozó

2012. november 22.
Növényi és állati eredetű anyagok, fűszerek és gyógynövények vágyfokozó hatását vizsgáló több tucat korábbi tanulmányt tekintettek át kanadai kutatók . A legpotensebbnek és legízletesebbnek az ázsiai ginszeng és a sáfrány bizonyult.

Hagyományos módszerek-felkorbácsolt vágy

2012. szeptember 02.
Már az ókori kultúrákban is használtak a nők afrodiziákumokat, vagyis serkentő és mámorító növényeket, hogy elcsábítsák a kiMár az ókori kultúrákban is használtak a nők afrodiziákumokat, vagyis serkentő és mámorító növényeket, hogy elcsábítsák a kiszemeltet. Érdemes tanulnunk az ősöktől, és ha éppen nem vagyunk a párunkkal a topon, vessünk latba egy kis bűbájt! szemeltet. Érdemes tanulnunk az ősöktől, és ha éppen nem vagyunk a párunkkal a topon, vessünk latba egy kis bűbájt!

Fickósodj a konyhában, legyél nagy az ágyban!

2012. augusztus 17.
Már az ősi kultúrákban is tudták, hogy mitől döglik a légy. Pontosabban azt, hogy a nőnek milyen étellel kell kínálnia párját ahhoz, hogy az éjszakájuk jól sikerüljön. A vágykeltő ételek nem csupán kulináris élvezetet adnak, hanem fogyasztásuk után minden bizonnyal szexuális étvágyunkat is kielégíthetjük majd.

Vágyfokozó illatok

2012. június 20.
Ha igazán szenvedélyes éjszakát szeretnél, vesd be a különböző vágyfokozó praktikákat. Cikkünkből megtudhatod, hogy mely illatok korbácsolják fel legjobban a vágyakat.

Csikóhal, mint potencianövelő?

2012. május 26.
Egy februárban induló indiai kutatás során remélhetőleg sikerül végleg tisztázni, hogy a csikóhalaknak tényleg van-e potencianövelő hatásuk, vagy a faj "csak" egy több évezredes tévhit áldozata.

Ingyen potencianövelőt osztogatnak egy chile-i városban

2012. március 12.
Egy chilei város polgármestere bejelentette, hogy ingyen potencianövelő gyógyszert ad az idős férfiaknak. Gonzalo Navarrete - aki a polgármesterkedés mellett orvos - minden 60 év feletti jelentkezőnek havi négy kék tablettát ad ingyen, de csak alapos orvosi vizsgálat után.

Impotenciát okozhat a horkolás

2012. január 20.
Magyarország – Horkoló ember mellett aludni pokol - ezt már eddig is tudtuk. De hogy a szexnek is lőttek? Pedig pont ezt állítja egy friss kutatás. Tudósok kimutatták, hogy a hangosan hortyogó férfiaknál lankad a vágy és súlyos esetben ennek fizikai jelei is mutatkoznak: súlyos esetben a pasik „férfierejüknek" is búcsút mondhatnak, a horkolás ugyanis impotenciát okoz!

A legnagyobb tévhitek a szexről

2011. december 11.
A férfiaknak csak meghatározott számú orgazmusa lehet Előszeretettel ijesztgették régebben az önkielégítésen kapott tinédzsereket azzal a tévhittel, hogy egész életükben csak meghatározott számú orgazmusuk lehet. A legenda szerint 5000 ejakuláció után elfogynak a készletek. Szerencsére ez sem igaz. A herék folyamatosan termelik a spermiumokat, nincsenek egy bizonyos mennyiségre bekódolva. Az azonban tény, hogy az öregedéssel az ő aktivitásuk lecsökken.

Görögdinnye: a természetes potencianövelő

2011. november 21.
Kutatók szerint a népszerű nyári gyümölcsnek a potencianövelőkhöz hasonló hatása van a vérerekre. Azok a férfiak, akik szeretnék szexuális életüket némileg fellendíteni, legjobb, ha a sört és húsételeket görögdinnyére cserélik! A görögdinnye a legújabb kutatások szerint természetes potencianövelőként hathat. Ennek oka az lehet, hogy ebben a gyümölcsben sokkal több citrullin nevű aminosav található, mint azt korábban gondolták.

Potencianövelő torna férfiaknak

2011. október 22.
Az urológus azt mondja, hogy 40-en túl a férfiak fele küszködik potencia-zavarokkal. De ez a nőket állítólag nem zavarja olyan nagyon, mint magukat a férfiakat! A vödörhúzós, a szalagos vagy a 3 pipás módszerrel azonban párjuk újra a régi lehet.

Potencianövelő rágógumi

2011. október 01.
Egy Floridában, Miamiban működő cég piacra dobott egy rágógumit, amely állítólag fokozza a nemi vágyat. A Sexlets Gumnak elnevezett termék készítői szerint növeli a tesztoszteron-szintet, így a potenciát, valamint több energiát is ad.

Vágyfokozó tippek - hogyan dobd fel a szerelmi életedet, amíg még nem késő

2011. szeptember 03.
Habár a szexuális szabadosság korában élünk, még mindig vannak olyan témák, amikről kínos beszélni, például a szexuális vágy lanyhulása egy párkapcsolatban. Természetesen mindig a pár két tagján múlik, hogy mennyi és milyen szexuális együttlét az, ami mindkét fél számára megfelelő. A minőségi kapcsolat érdekében a szexuális összhangra is tudatosan kell törekedni, időről-időre újítani, de nemcsak az ágyban!

Ételek csak 18 éven felülieknek, hogy a hullámok magasra csapjanak

2011. augusztus 08.
Már az ókori Egyiptomban is felfigyeltek arra a kellemes jelenségre, hogy bizonyos ételek, italok, fűszerek hatására feléled a szerelem tüze és magasra csapnak a szexuális gyönyör hullámai.

Elég kemény? - Férfiak vallanak erekciójukról

2011. július 23.
Azt hinnénk a férfiaknak a méret a lényeg. Egy új kutatás szerint azonban sokkal jobban aggódnak keménységük miatt...

Potencianövelő a női libidóra?

2011. július 19.
A gyógyszer, amely forradalmasította sok idősebb férfi szexuális életét, egy új tanulmány szerint segíthet olyan nőkön, akiknek antidepresszáns szedése miatt csökkent a libidójuk. Az antidepresszánsok egyik ismert mellékhatása a szexuális életre gyakorolt hatásuk.

3 jel, hogy párod potencia zavarral küzd

2011. július 08.
Nem megy mostanában a szex? Vagy megy, de nem olyan jó? Szerinted nem benned van a hiba és félsz, hogy párodnak potencia problémái vannak? A potencia zavart, vagy zavarokat a legtöbben azonnal a teljes impotenciával és a merevedési zavarokkal azonosítjuk, holott a fogalom ennél sokkal több mindent foglal magában. Sokszor ezekből a félreértésekből, vagy sokkal inkább fogalmi zavarokból hatalmas keveredések, veszekedések és akár kapcsolatok végleges megromlása is következik.

Merevedési zavar

2011. június 28.
A merevedési zavar a magyar férfilakosság kb. 48%-át érinti, mégis tabutémának számít, és a panaszok ellenére még manapság is sokan nem fordulnak orvoshoz.

Vágyfokozó ételek - italok

2011. június 25.
Méz, mogyoró és gyömbér a még jobb szexért. - Számos ételről és italról rebesgetik, hogy vágyfokozó hatással bírnak, de kérdéses, mennyire lehet komolyan venni a néphagyományokat és a mendemondákat. Nézzünk néhány tényt, melyekből kiderül, mit kell fogyasztanunk ahhoz, hogy még jobb legyen a szex!

10 potencianövelő a konyhából

2011. június 23.
Gyógyhatású élelmiszereket és egyéb alapanyagokat nem csak orvoslásra használják, hanem az élet egyéb területein is.

A potenciazavarok okai

2011. június 17.
A potenciazavarok kialakulásának többféle oka lehet. Pszichés okok A pszichés eredetű potenciazavarok – a szakemberek megítélése szerint – a rendeléseken jelentkező páciensek alig valamivel több mint 15 százalékát érintik. Ezt a számot nemzetközi adatok is alátámasztják. Az állapot huzamosabb ideig fennálló szervi okhoz is társulhat. Lehet a partnertől független, és lehet a partnerhez kötött.

Vágycsökkentő okok avagy mitől csökken a potencia?

2011. június 13.
Egyre többen küszködnek azzal a problémával, hogy a szexuális vágyuk egy bizonyos ideig alábbhagy.

A potencianövelő csokoládé

2011. június 10.
Egy Új-Zéland-i csokoládékészítő hölgy olyan édességet álmodott és alkotott meg, amely igazi szerelmi afrozodiiákum, így mind a férfiak, mind a nők körében népszerű lehet. A nagyvilág hírei.

Már árulják a potencianövelő sört

2011. június 05.
A BrewDog skót sörfőzde korábban 41 százalékos alkoholtartalmú, Sink The Bismarck! Nevű sörével már bizonyította, hogy komolyak a szándékai, most pedig, a brit hercegi pár esküvőjének tiszteletére íme az újabb patron, melyet piacra dob: a Royal Virility Performance nevű kedvcsináló folyadék, mely gazdagon tartalmaz Viagrát is.

Kísérletezgetnek a női potencianövelővel

2011. június 01.
A flibanserin nevű szer bizonyítottan növeli a nők szexuális étvágyát, de a nemi vágy csökkenéssel küzdőknél akár károkat is okozhat. Pedig nekik lett kitalálva.

A potenciazavar gyógyítása

2011. május 23.
Felmérések szerint a 20 és 60 év közötti férfiak mintegy 35-55 %-a küzd potenciazavarokkal. Szándékosan használjuk a potenciazavar kifejezést és nem az impotenciát, mert az előbbi sokkal tágabb fogalom. Beletartozik az átmeneti, illetve csak időszakos impotencia, a részleges erekció és a korai magömlés is.

Potencianövelés házi praktikával - Mohamed próféta titkos receptje

2011. május 03.
Egy régi potencianövelő módszer, mely nem csupán beválik, de igen zamatos is. Nem túl bonyolult elkészíteni, s kúraszerűen alkalmazandó. A hagyomány szerint az iszlámhívők nagy prófétája, Mohamed (áldott legyen a neve) is ezzel a módszerrel őrizte meg készségét arra, hogy feleségeit ágybéli örömökhöz juttathassa, s maradéktalanul kielégítse.
Ügyfélszolgálat
Telefon
+36 70 311 - 9931
Minden nap: 800 - 2000-ig
Ingyenes visszahívást kérek
info@potenciaaruhaz.com
Diszkrét csomagolás
Potencianövelő diszkrét csomagolásMinden egyes megrendelt termékünket diszkréten csomagoljuk!
Házhozszállítás
Potencianövelő házhozszállítás15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás, egyéb esetben akár 890 Ft. nyomonkövetés szállítási típusok
Kuponrendszer
KuponrendszerMinden vásárlás után egy 10%-os kuponnal ajándékozzuk meg, amit 1 hónapig használhat fel. Bővebben

Eredményesen a férfi klimax tünetei ellen!

Annak ellenére, hogy a közvélemény szerint a kapuzárási pánik csakis a nők esetében okozhat gondokat, tény hogy ez a jelenség a korosodó férfiak életében is hatalmas változásokat hozhat. Köztudott ugyanis, hogy bár a férfi klimax tünetei nem annyira észrevehetőek, ezen időszak éppoly megterhelő és kellemetlen lehet, mint a nőket érintő menopauza. Lévén, hogy ilyenkor az egyik legfontosabb férfi hormon, tehát a tesztoszteron termelődése rendszerint igen alacsony szinteken mozog, ebből fakadóan bizonyos szervek már nem működnek annyira jól, mint ahogy azt elvárnánk.

Erekció növelése természetesen

Mióta ember az ember, nagyon jól tudja, hogy a közvetlen környezetében minden fontos tápanyagot és gyógymódot megtalálhat. Nem véletlen, hogy már őseink is nagyon jól tudták, hogy milyen "baj" kiküszöbölésére milyen gyógynövény dukál. Éppen ezért, mi sem próbáljuk újra feltalálni a Spanyol-viaszt, így páratlan termékkínálatunkban kizárólag olyan különleges potencianövelőket kínálunk, amelyek nem csak az erekció növelése szempontjából számítanak igazán eredményesnek, hanem teljes egészében természetes alapanyagokból is készültek.

Ejakulátum növelése egyszerűen és hatékonyan

Köztudott tény, hogy az ejakuláció milyenségét és minőségét számtalan tényező befolyásolhatja, így a magömléssel kapcsolatos problémáknak lelki és fizikai okai is lehetnek. Egyrészt problémát jelenthet például a stresszes és frusztráltabb időszak, másrészt a különböző betegségek (mint például cukorbetegség) is gondokat okozhat.

Stabil nemi élet az ajzószer használatával

Ma már persze kicsit sem számít tabutémának a szexualitás és a nemi élet, tény azonban, hogy ezen belül még mindig vannak kényesebb kérdéskörök is. Ezek közé sorolhatóak természetesen a merevedési zavarokra és erekciós problémákra vonatkozó részletek, amelyek mindenekelőtt a férfiak esetében teszik kínossá az aktus kellemes, avagy kellemetlenebb pillanatait.

Minőség afrodiziákumok a stabil párkapcsolatokért

Mint mindenki életében, így előbb utóbb az Ön esetében is fordulópontjához érkezhet a párkapcsolat. Tagadhatatlan ugyanis, hogy bár a szerelem idővel szeretetté változik, azért a szenvedélyes ágyjelenetek, illetve a mindig forrongó szexuális élet idővel veszít a fényéből.