Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Pénzvisszafizetési garancia

Mert mi tisztába vagyunk vele, hogy minőséget árulunk!

Ha nincs megelégedve a vásárolt (potencianövelő) termékkel, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak, mi 14 napig kérdés nélkül visszaadjuk a teljes vételárat.

pénzvisszafizetési garancia

A 100% pénzvisszafizetési garancia érvényesítése:

Az átvételt követő 14 napon belül lépjen kapcsolatba velünk a weboldalon feltüntetett elérhetőségek egyikén, ahol egyeztetni tud a pénzvisszafizetés lehetőségéről. Amennyiben élni akar a pénzvisszafizetés garanciával, az eredeti dobozban és címkével küldje/juttassa vissza a terméke(ke)t saját költségén a címünkre. Abban az esetben, ha több dobozzal is rendelt, úgy a felbontott doboz mellett, a felbontatlan dobozokat is kérjük küldje vissza nekünk. Ha az Ön által feladott csomag visszajutott hozzánk, cégünk a termék ellenértékét 15 munkanapon belül a megadott bankszámlaszámra átutalja.

Egyéb esetben a 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített rendelkezések az irányadóak. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Amennyiben további kérdése van, keressen bizalommal minket elérhetőségeinken.

Elállás joga

Ügyfélszolgálat
Telefon
+36 70 311 - 9931
Minden nap: 800 - 2000-ig
Ingyenes visszahívást kérek
info@potenciaaruhaz.com
Diszkrét csomagolás
Potencianövelő diszkrét csomagolásMinden egyes megrendelt termékünket diszkréten csomagoljuk!
Házhozszállítás
Potencianövelő házhozszállítás15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás, egyéb esetben akár 890 Ft. szállítási típusok
Kuponrendszer
KuponrendszerMinden vásárlás után egy 10%-os kuponnal ajándékozzuk meg, amit 1 hónapig használhat fel. Bővebben

Potencianövelés csak okosan

A piacon számos potencianövelőt találni online és offline egyaránt, nem mindegy azonban, hogy melyiket választja az ember, hiszen ha nem biztonságos helyről származó készítményt vásárol, annak káros egészségügyi hatásai lehetnek hosszabb és rövidebb távon is, itt bizony nem a pénztárca az elsődleges érv két termék közt.

Vényköteles és vénymentes potencianövelés

Az első és legfontosabb leszögezni való tény, hogy a jelen szabályozások szerint Magyarországon a potencianövelésre alkalmas gyógyszerek forgalmazása csak és kizárólag abban az esetben lehetséges, amennyiben a vásárló rendelkezik vénnyel, míg az étrend-kiegészítők vásárlását és fogyasztását nem kötik ilyen szigorú szabályokhoz, ugyanis azok recept nélkül is megvásárolhatóak.

Gold Power - aranyozza be az együttlétet!

Kemény és sokáig tartó erekciót szeretne hosszantartó hatással? Potencianövelés vény nélkül a Gold Power minden erejével, dobozonként 2 kapszulával a mélyrehatóbb orgazmusért, akár 2-3 napos utóhatással is!

Nyereményjáték, 15 000 Ft-os ajándék csomagért

Szeretne egy 15 000 Ft-os ajándék csomagot tőlünk? Ha igen, nincs más dolga, mint egy saját maga által készített fényképet feltöltenie, a kedvenc terméke adatlapjára, és ha szerencsés, Öné a nyeremény.

Intim torna férfiaknak, a minőségi szeretkezésekért

Kétségtelen, hogy egy-egy erotikus kaland, vagy éppen intim szeretkezés minőségbéli feljavításához mindkét fél számtalan módon hozzájárulhat. Legyen szó akár egy friss és üde párkapcsolatról, akár egy évtizedek óta működő házasságról, egy biztos: ahhoz, hogy egy ágyjelenet valóban minőségi és élmény dús legyen, mindkét partner egyenlő módon hozzájárulhat.