Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Kuponrendszer

Vásárlóink bizalmát, hűségét, amiért minket választanak és nálunk vásárolnak, nagyra becsüljük.

Ezt szeretnénk kifejezésre is juttatni, ezért minden vásárlás után egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont küldünk e-mail-ben, melyet a következő vásárláskor beválthat.

A kuponok nyújtotta kedvezmény a termékek árából vonható le. Az esetlegesen felmerülő szállitási költségek díja nem csökkenthető kupon beváltásával.


Egy egyszerű példával szemléltetve:
példa: Ön vásárol 5.000 Ft értékben termékeket a webáruházban, és rendelkezik egy 10%-os kuponnal. Ebben az esetben az 5.000 Ft-os termék árából levonunk 500 Ft-ot (5.000 Ft-nak a 10%-át) és a fizetendő összeg 4.500 Ft + szállítási díj lesz.


A vásárlás után adott kupon a kiszállítás dátumától számítva 1 hónapig használható fel.

Minden egyes kupont csak egy alkalommal lehet felhasználni, viszont bárkinek átruházható, amennyiben a vásárló nem kívánja felhasználni.

A kupont csak az akcióban NEM szereplő termékekre válthatja be.

Szeretne még több kupont kapni?

potencianövelő vélemény

Nincs más dolga, mint a megvásárolt termékről egy fényképet készít, és egy pár soros vélemény mellett feltölti az adott (véleményezni kívánt) termék oldalára. (Az adott termék adatlapján görgessen le a véleményekhez, és ott fog találni egy sárga "vélemény írás" gombot, amire ha rákattint nyomot hagyhat oldalunkon.)
Minden egyes képfeltöltőt egy 10%-os kedvezményre jogosító kuponnal jutalmazunk.

Vagy a weboldalunkon lévő szavazás menüpont alatt lévő bármelyik kérdésünkre, ha válaszol, egy 5%-os kedvezményre jogosító kupont küldünk, az Ön által megadott email címre.

Ügyfélszolgálat
Telefon
+36 70 311 - 9931
Minden nap: 800 - 2000-ig
Ingyenes visszahívást kérek
info@potenciaaruhaz.com
Diszkrét csomagolás
Potencianövelő diszkrét csomagolásMinden egyes megrendelt termékünket diszkréten csomagoljuk!
Házhozszállítás
Potencianövelő házhozszállítás15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás, egyéb esetben akár 890 Ft. szállítási típusok
Kuponrendszer
KuponrendszerMinden vásárlás után egy 10%-os kuponnal ajándékozzuk meg, amit 1 hónapig használhat fel. Bővebben

Potencianövelés csak okosan

A piacon számos potencianövelőt találni online és offline egyaránt, nem mindegy azonban, hogy melyiket választja az ember, hiszen ha nem biztonságos helyről származó készítményt vásárol, annak káros egészségügyi hatásai lehetnek hosszabb és rövidebb távon is, itt bizony nem a pénztárca az elsődleges érv két termék közt.

Vényköteles és vénymentes potencianövelés

Az első és legfontosabb leszögezni való tény, hogy a jelen szabályozások szerint Magyarországon a potencianövelésre alkalmas gyógyszerek forgalmazása csak és kizárólag abban az esetben lehetséges, amennyiben a vásárló rendelkezik vénnyel, míg az étrend-kiegészítők vásárlását és fogyasztását nem kötik ilyen szigorú szabályokhoz, ugyanis azok recept nélkül is megvásárolhatóak.

Gold Power - aranyozza be az együttlétet!

Kemény és sokáig tartó erekciót szeretne hosszantartó hatással? Potencianövelés vény nélkül a Gold Power minden erejével, dobozonként 2 kapszulával a mélyrehatóbb orgazmusért, akár 2-3 napos utóhatással is!

Nyereményjáték, 15 000 Ft-os ajándék csomagért

Szeretne egy 15 000 Ft-os ajándék csomagot tőlünk? Ha igen, nincs más dolga, mint egy saját maga által készített fényképet feltöltenie, a kedvenc terméke adatlapjára, és ha szerencsés, Öné a nyeremény.

Intim torna férfiaknak, a minőségi szeretkezésekért

Kétségtelen, hogy egy-egy erotikus kaland, vagy éppen intim szeretkezés minőségbéli feljavításához mindkét fél számtalan módon hozzájárulhat. Legyen szó akár egy friss és üde párkapcsolatról, akár egy évtizedek óta működő házasságról, egy biztos: ahhoz, hogy egy ágyjelenet valóban minőségi és élmény dús legyen, mindkét partner egyenlő módon hozzájárulhat.