Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Kuponrendszer

Vásárlóink bizalmát, hűségét, amiért minket választanak és nálunk vásárolnak, nagyra becsüljük.

Ezt szeretnénk kifejezésre is juttatni, ezért minden vásárlás után egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont küldünk e-mail-ben, melyet a következő vásárláskor beválthat.

A kuponok nyújtotta kedvezmény a termékek árából vonható le. Az esetlegesen felmerülő szállitási költségek díja nem csökkenthető kupon beváltásával.


Egy egyszerű példával szemléltetve:
példa: Ön vásárol 5.000 Ft értékben termékeket a webáruházban, és rendelkezik egy 10%-os kuponnal. Ebben az esetben az 5.000 Ft-os termék árából levonunk 500 Ft-ot (5.000 Ft-nak a 10%-át) és a fizetendő összeg 4.500 Ft + szállítási díj lesz.


A vásárlás után adott kupon a kiszállítás dátumától számítva 1 hónapig használható fel.

Minden egyes kupont csak egy alkalommal lehet felhasználni, viszont bárkinek átruházható, amennyiben a vásárló nem kívánja felhasználni.

A kupont csak az akcióban NEM szereplő termékekre válthatja be.

Szeretne még több kupont kapni?

potencianövelő vélemény

Nincs más dolga, mint a megvásárolt termékről egy fényképet készít, és egy pár soros vélemény mellett feltölti az adott (véleményezni kívánt) termék oldalára. (Az adott termék adatlapján görgessen le a véleményekhez, és ott fog találni egy sárga "vélemény írás" gombot, amire ha rákattint nyomot hagyhat oldalunkon.)
Minden egyes képfeltöltőt egy 10%-os kedvezményre jogosító kuponnal jutalmazunk.

Vagy a weboldalunkon lévő szavazás menüpont alatt lévő bármelyik kérdésünkre, ha válaszol, egy 5%-os kedvezményre jogosító kupont küldünk, az Ön által megadott email címre.

Ügyfélszolgálat
Telefon
+36 70 311 - 9931
Minden nap: 800 - 2000-ig
Ingyenes visszahívást kérek
info@potenciaaruhaz.com
Diszkrét csomagolás
Potencianövelő diszkrét csomagolásMinden egyes megrendelt termékünket diszkréten csomagoljuk!
Házhozszállítás
Potencianövelő házhozszállítás15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás, egyéb esetben akár 890 Ft. szállítási típusok
Kuponrendszer
KuponrendszerMinden vásárlás után egy 10%-os kuponnal ajándékozzuk meg, amit 1 hónapig használhat fel. Bővebben

Maraton Extra potencianövelő, hatékony alapanyagokkal

Bármelyik férfival megtörténhet, hogy nem úgy teljesít az ágyban, ahogyan szeretné, sőt, esetleg az is megeshet, hogy már a merevedéssel is gondjai adódódnak. Az ilyen kellemetlen helyzetekre kínál hatékony segítséget a készletünkből is megrendelhető Maraton potencianövelő, amely már a fogyasztást követő 30 perc után látványos bizonyítékát adja produktivitásának.

Tapasztalja meg a Gold Power potencianövelő rendkívüli hatékonyságát!

Egy valóban hatékony és jól bevált erőnlétnövelőt keres? Akkor válassza a mindig biztos sikert garantáló és valóban eredményes Gold Power potencianövelő készítményünket, amely már számtalanszor bebizonyította, hogy az egyik legjobb ajzószer a nemzetközi piacon! Nem véletlen, hogy honlapunkon fogyasztók egész sora dicséri ezt a páratlan kapszulacsomagot, hiszen a Gold Power garantáltan felülmúlja még a legkomolyabb és legmagasabb szintű elvárásokat is.

Mi a megoldás arra, ha a nemi vágy hiánya nőknél jelentkezik?

Miközben nagyon sok férfi rendszeresen küzd merevedési panaszokkal, illetve impotenciával kapcsolatos gondokkal, tagadhatatlan, hogy a nők is igen gyakorta tapasztalhatnak hasonló problémákat. Köztudott ugyanis, hogy bár a nemi vágy hiánya nőknél nem annyira látványos, hiszen nincs konkrét fizikai állapot, amely kifejezhetné azt, mégis elég rendszeresen jelenlévő nehézségnek számít.

Stabil párkapcsolat a nemi vágy látványos fokozásával

Bár még mindig nem beszélünk róla nyíltan, mégis tagadhatatlan tény, hogy tízből hét párkapcsolatban rendszeresen adódnak gondok a hálószobai történésekkel, a mindenkori nemi élettel kapcsolatban.

Merevedési zavar kezelése a PotenciaÁruház termékeivel

Helyzettől és életkortól is teljesen független tény, hogy bármelyik férfi esetében előfordulhat egy-egy nemi aktussal kapcsolatos panasz, esetleg komolyabb problémák is jelentkezhetnek a szexuális teljesítményre, a mindenkori férfiasságra vonatkozóan.