Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Kuponrendszer

Vásárlóink bizalmát, hűségét, amiért minket választanak és nálunk vásárolnak, nagyra becsüljük.

Ezt szeretnénk kifejezésre is juttatni, ezért minden vásárlás után egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont küldünk e-mail-ben, melyet a következő vásárláskor beválthat.

A kuponok nyújtotta kedvezmény a termékek árából vonható le. Az esetlegesen felmerülő szállitási költségek díja nem csökkenthető kupon beváltásával.


Egy egyszerű példával szemléltetve:
példa: Ön vásárol 5.000 Ft értékben termékeket a webáruházban, és rendelkezik egy 10%-os kuponnal. Ebben az esetben az 5.000 Ft-os termék árából levonunk 500 Ft-ot (5.000 Ft-nak a 10%-át) és a fizetendő összeg 4.500 Ft + szállítási díj lesz.


A vásárlás után adott kupon a kiszállítás dátumától számítva 1 hónapig használható fel.

Minden egyes kupont csak egy alkalommal lehet felhasználni, viszont bárkinek átruházható, amennyiben a vásárló nem kívánja felhasználni.

A kupont csak az akcióban NEM szereplő termékekre válthatja be.

Szeretne még több kupont kapni?

potencianövelő vélemény

Nincs más dolga, mint a megvásárolt termékről egy fényképet készít, és egy pár soros vélemény mellett feltölti az adott (véleményezni kívánt) termék oldalára. (Az adott termék adatlapján görgessen le a véleményekhez, és ott fog találni egy sárga "vélemény írás" gombot, amire ha rákattint nyomot hagyhat oldalunkon.)
Minden egyes képfeltöltőt egy 10%-os kedvezményre jogosító kuponnal jutalmazunk.

Ügyfélszolgálat
Telefon
+36 70 311 - 9931
Minden nap: 800 - 2000-ig
Ingyenes visszahívást kérek
info@potenciaaruhaz.com
Diszkrét csomagolás
Potencianövelő diszkrét csomagolásMinden egyes megrendelt termékünket diszkréten csomagoljuk!
Házhozszállítás
Potencianövelő házhozszállítás15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás, egyéb esetben akár 890 Ft. nyomonkövetés szállítási típusok
Kuponrendszer
KuponrendszerMinden vásárlás után egy 10%-os kuponnal ajándékozzuk meg, amit 1 hónapig használhat fel. Bővebben

Eredményesen a férfi klimax tünetei ellen!

Annak ellenére, hogy a közvélemény szerint a kapuzárási pánik csakis a nők esetében okozhat gondokat, tény hogy ez a jelenség a korosodó férfiak életében is hatalmas változásokat hozhat. Köztudott ugyanis, hogy bár a férfi klimax tünetei nem annyira észrevehetőek, ezen időszak éppoly megterhelő és kellemetlen lehet, mint a nőket érintő menopauza. Lévén, hogy ilyenkor az egyik legfontosabb férfi hormon, tehát a tesztoszteron termelődése rendszerint igen alacsony szinteken mozog, ebből fakadóan bizonyos szervek már nem működnek annyira jól, mint ahogy azt elvárnánk.

Erekció növelése természetesen

Mióta ember az ember, nagyon jól tudja, hogy a közvetlen környezetében minden fontos tápanyagot és gyógymódot megtalálhat. Nem véletlen, hogy már őseink is nagyon jól tudták, hogy milyen "baj" kiküszöbölésére milyen gyógynövény dukál. Éppen ezért, mi sem próbáljuk újra feltalálni a Spanyol-viaszt, így páratlan termékkínálatunkban kizárólag olyan különleges potencianövelőket kínálunk, amelyek nem csak az erekció növelése szempontjából számítanak igazán eredményesnek, hanem teljes egészében természetes alapanyagokból is készültek.

Ejakulátum növelése egyszerűen és hatékonyan

Köztudott tény, hogy az ejakuláció milyenségét és minőségét számtalan tényező befolyásolhatja, így a magömléssel kapcsolatos problémáknak lelki és fizikai okai is lehetnek. Egyrészt problémát jelenthet például a stresszes és frusztráltabb időszak, másrészt a különböző betegségek (mint például cukorbetegség) is gondokat okozhat.

Stabil nemi élet az ajzószer használatával

Ma már persze kicsit sem számít tabutémának a szexualitás és a nemi élet, tény azonban, hogy ezen belül még mindig vannak kényesebb kérdéskörök is. Ezek közé sorolhatóak természetesen a merevedési zavarokra és erekciós problémákra vonatkozó részletek, amelyek mindenekelőtt a férfiak esetében teszik kínossá az aktus kellemes, avagy kellemetlenebb pillanatait.

Minőség afrodiziákumok a stabil párkapcsolatokért

Mint mindenki életében, így előbb utóbb az Ön esetében is fordulópontjához érkezhet a párkapcsolat. Tagadhatatlan ugyanis, hogy bár a szerelem idővel szeretetté változik, azért a szenvedélyes ágyjelenetek, illetve a mindig forrongó szexuális élet idővel veszít a fényéből.