Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Külföldi kiszállítás

Külföldi rendelésnél a szállítási idő várhatóan a pénz beérkezésétől számított 3-4 nap.

Szállítási díj egységesen 2 000 Ft.

A szállítás ingyenes 35 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Fizetési opciók:

Bankkártyás fizetés: melyet kényelmesen, ingyenesen és biztonságosan megtehet weboldalunkon keresztül, az OTP bank bankkártyás szolgáltató segítségével.

Előre utalás: melyhez az alábbi adatokra lesz szüksége tőlünk.

  • Számlavezető bankunk: OTP bank
  • Naturgolden Kft. (kedvezményezett neve)
  • IBAN bankszámlaszám: HU69 11735005-20572600-00000000
  • SWIFT kód: OTPVHUHB
  • Közleményben kérjük tüntesse fel a megrendelés azonosítóját.
Potencianövelő külföldi kiszállítás

Külföldi banki átutalásnál bármilyen devizában tud utalni IBAN bankszámlaszámunkra. Ez esetben az OTP Bank váltja át a devizában indított utalást.

Utánvétes fizetésre nincs lehetősége külföldi rendelés esetén.

Az adott ország postája kézbesíti a csomagod az Ön által megadott címre. Amennyiben nem lesz otthon, értesítőt fog kapni a küldemény átvételi lehetőségeiről.

Ügyfélszolgálat
Telefon
+36 70 311 - 9931
Minden nap: 800 - 2000-ig
Ingyenes visszahívást kérek
info@potenciaaruhaz.com
Diszkrét csomagolás
Potencianövelő diszkrét csomagolásMinden egyes megrendelt termékünket diszkréten csomagoljuk!
Házhozszállítás
Potencianövelő házhozszállítás15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás, egyéb esetben akár 890 Ft. szállítási típusok
Kuponrendszer
KuponrendszerMinden vásárlás után egy 10%-os kuponnal ajándékozzuk meg, amit 1 hónapig használhat fel. Bővebben

Maraton Extra potencianövelő, hatékony alapanyagokkal

Bármelyik férfival megtörténhet, hogy nem úgy teljesít az ágyban, ahogyan szeretné, sőt, esetleg az is megeshet, hogy már a merevedéssel is gondjai adódódnak. Az ilyen kellemetlen helyzetekre kínál hatékony segítséget a készletünkből is megrendelhető Maraton potencianövelő, amely már a fogyasztást követő 30 perc után látványos bizonyítékát adja produktivitásának.

Tapasztalja meg a Gold Power potencianövelő rendkívüli hatékonyságát!

Egy valóban hatékony és jól bevált erőnlétnövelőt keres? Akkor válassza a mindig biztos sikert garantáló és valóban eredményes Gold Power potencianövelő készítményünket, amely már számtalanszor bebizonyította, hogy az egyik legjobb ajzószer a nemzetközi piacon! Nem véletlen, hogy honlapunkon fogyasztók egész sora dicséri ezt a páratlan kapszulacsomagot, hiszen a Gold Power garantáltan felülmúlja még a legkomolyabb és legmagasabb szintű elvárásokat is.

Mi a megoldás arra, ha a nemi vágy hiánya nőknél jelentkezik?

Miközben nagyon sok férfi rendszeresen küzd merevedési panaszokkal, illetve impotenciával kapcsolatos gondokkal, tagadhatatlan, hogy a nők is igen gyakorta tapasztalhatnak hasonló problémákat. Köztudott ugyanis, hogy bár a nemi vágy hiánya nőknél nem annyira látványos, hiszen nincs konkrét fizikai állapot, amely kifejezhetné azt, mégis elég rendszeresen jelenlévő nehézségnek számít.

Stabil párkapcsolat a nemi vágy látványos fokozásával

Bár még mindig nem beszélünk róla nyíltan, mégis tagadhatatlan tény, hogy tízből hét párkapcsolatban rendszeresen adódnak gondok a hálószobai történésekkel, a mindenkori nemi élettel kapcsolatban.

Merevedési zavar kezelése a PotenciaÁruház termékeivel

Helyzettől és életkortól is teljesen független tény, hogy bármelyik férfi esetében előfordulhat egy-egy nemi aktussal kapcsolatos panasz, esetleg komolyabb problémák is jelentkezhetnek a szexuális teljesítményre, a mindenkori férfiasságra vonatkozóan.