Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Külföldi kiszállítás

Külföldi rendelésnél a szállítási idő várhatóan a pénz beérkezésétől számított 3-4 nap.

Szállítási díj egységesen 2 000 Ft.

A szállítás ingyenes 35 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Fizetési opciók:

Bankkártyás fizetés: melyet kényelmesen, ingyenesen és biztonságosan megtehet weboldalunkon keresztül, az OTP bank bankkártyás szolgáltató segítségével.

Előre utalás: melyhez az alábbi adatokra lesz szüksége tőlünk.

  • Számlavezető bankunk: OTP bank
  • Naturgolden Kft. (kedvezményezett neve)
  • IBAN bankszámlaszám: HU69 11735005-20572600-00000000
  • SWIFT kód: OTPVHUHB
  • Közleményben kérjük tüntesse fel a megrendelés azonosítóját.
Potencianövelő külföldi kiszállítás

Külföldi banki átutalásnál bármilyen devizában tud utalni IBAN bankszámlaszámunkra. Ez esetben az OTP Bank váltja át a devizában indított utalást.

Utánvétes fizetésre nincs lehetősége külföldi rendelés esetén.

Az adott ország postája kézbesíti a csomagod az Ön által megadott címre. Amennyiben nem lesz otthon, értesítőt fog kapni a küldemény átvételi lehetőségeiről.

Ügyfélszolgálat
Telefon
+36 70 311 - 9931
Minden nap: 800 - 2000-ig
Ingyenes visszahívást kérek
info@potenciaaruhaz.com
Diszkrét csomagolás
Potencianövelő diszkrét csomagolásMinden egyes megrendelt termékünket diszkréten csomagoljuk!
Házhozszállítás
Potencianövelő házhozszállítás15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás, egyéb esetben akár 890 Ft. szállítási típusok
Kuponrendszer
KuponrendszerMinden vásárlás után egy 10%-os kuponnal ajándékozzuk meg, amit 1 hónapig használhat fel. Bővebben

Potencianövelés csak okosan

A piacon számos potencianövelőt találni online és offline egyaránt, nem mindegy azonban, hogy melyiket választja az ember, hiszen ha nem biztonságos helyről származó készítményt vásárol, annak káros egészségügyi hatásai lehetnek hosszabb és rövidebb távon is, itt bizony nem a pénztárca az elsődleges érv két termék közt.

Vényköteles és vénymentes potencianövelés

Az első és legfontosabb leszögezni való tény, hogy a jelen szabályozások szerint Magyarországon a potencianövelésre alkalmas gyógyszerek forgalmazása csak és kizárólag abban az esetben lehetséges, amennyiben a vásárló rendelkezik vénnyel, míg az étrend-kiegészítők vásárlását és fogyasztását nem kötik ilyen szigorú szabályokhoz, ugyanis azok recept nélkül is megvásárolhatóak.

Gold Power - aranyozza be az együttlétet!

Kemény és sokáig tartó erekciót szeretne hosszantartó hatással? Potencianövelés vény nélkül a Gold Power minden erejével, dobozonként 2 kapszulával a mélyrehatóbb orgazmusért, akár 2-3 napos utóhatással is!

Nyereményjáték, 15 000 Ft-os ajándék csomagért

Szeretne egy 15 000 Ft-os ajándék csomagot tőlünk? Ha igen, nincs más dolga, mint egy saját maga által készített fényképet feltöltenie, a kedvenc terméke adatlapjára, és ha szerencsés, Öné a nyeremény.

Intim torna férfiaknak, a minőségi szeretkezésekért

Kétségtelen, hogy egy-egy erotikus kaland, vagy éppen intim szeretkezés minőségbéli feljavításához mindkét fél számtalan módon hozzájárulhat. Legyen szó akár egy friss és üde párkapcsolatról, akár egy évtizedek óta működő házasságról, egy biztos: ahhoz, hogy egy ágyjelenet valóban minőségi és élmény dús legyen, mindkét partner egyenlő módon hozzájárulhat.