Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Veszélyes potencianövelő szerek? Így kerülheti el őket...

A potencianövelő szerek vásárlását nem érdemes lazán kezelni, ugyanis ha nem biztonságos helyről származó készítményt vásárol, annak káros egészségügyi hatásai is lehetnek.

Cikkünkből megtudhatja, mire érdemes odafigyelni, ha vágyfokozó szert szeretne vásárolni.

Potencianövelő gyógyszert kizárólag gyógyszertárból, receptre felíratva vásároljon!

Magyarországon potencianövelő gyógyszerekhez (például Viagrához) legálisan csak receptre felíratva lehet hozzájutni. Mindez nem véletlen, ezeknek az erős hatású szereknek esetenként akár súlyos mellékhatásaik is lehetnek! Éppen ezért fontos, hogy kezelőorvosa felmérje, az Ön esetében mekkora kockázata van a potencianövelő gyógyszerek alkalmazásának, és speciálisan az Ön egészségi állapotához igazítja az adagolást. Ne veszélyeztesse az egészségét azzal, hogy az internetről rendel Viagrát, vagy egyéb potencianövelő gyógyszert! Egyrészt azt sem lehet tudni, hogy illegális úton valójában mit fognak küldeni Önnek, és könnyen lehet, hogy az egészségét veszélyezteti ezzel!

Gyógyszertári készítmény
Kétes eredetű potencianövelő

Potencianövelő étrendkiegészítőt gyógyszertárban relatíve drága, de biztonságos vásárolni. Interneten általában lényegesen olcsóbbak, viszont itt körültekintést igényel a megvásárlásuk. Hazánkban a potencianövelő étrendkiegészítőket recept nélkül is megvásárolhatja, gyógyszertárakban és az interneten is. A gyógyszertárakban teljesen biztonságos a vásárlásuk, hiszen ide eleve csak OÉTI engedéllyel rendelkező termékek kerülnek be. Ugyanakkor többnyire magasabb áron juthat hozzájuk a patikákban. Az internetes áruházaknak viszont jóval kisebbek a költségei (nem kell például annyi alkalmazottal számolniuk, de a rezsi és bérleti díj kérdése sem akkora kiadás). Így sokszor lényegesen alacsonyabb áron juthat hozzá az interneten keresztül a vágyfokozókhoz. Viszont ilyenkor érdemes körültekintőnek lenni.

Ha interneten vásárol, az alábbi néhány dologra érdemes ügyelnie, hogy elkerülje az illegális, illetve nem megbízható forrásból származó, akár az egészséget is veszélyeztető potencianövelőket:

  • Ellenőrizze, hogy a kinézett termék szerepel-e az OÉTI bejelentett étrendkiegészítőinek listáján! Ezt az alábbi linken teheti meg: http://www.oeti.hu/?m1id=1&m2id=53 Itt megtalálja a Magyarországon 2004 nyilvántartásba vett étrendkiegészítők összesített listáját ABC sorrendben. Ezzel máris kiszűrte a bizonytalan eredetű, hazánkban illegálisan forgalmazott,és akár egészségre ártalmas szereket!
  • Ellenőrizze le a gyártó céget és a webáruházat is, ahonnan rendelni szeretne!
  • Nézzen utána, hogy valós, működési engedéllyel is rendelkező cégekről van-e szó. A webáruházról sokat elárul az is, hogy az oldalon megtalálhatók-e a vállalkozás adatai. Ha csak egy gmail-es email címet, vagy csak egy mobiltelefonszámot talál, az több mint gyanús! A telephely neve, az adószám mind-mind olyan adat, amiről elvárhatja, hogy kint legyen egy megbízható vállalkozás honlapján!
  • Keressen rá interneten az adott termék nevére! Sok érdekes találat születhet. Például rábukkanhat olyan cikkekre, amelyből kiderül, ha egészségre ártalmas az adott termék. Hasznosak lehetnek a fórumok hozzászólásai is, ahol más vásárlók megosztják a tapasztalataikat az egyes vágyfokozó és potencianövelő termékek hatékonyságáról.
  • Ellenőrizze a potencianövelők összetevőit! Ezeket jó esetben megtalálja a webáruházak honlapján (ha nem írják ki, akkor az is gyanúra adhat okot!). Ez alapján ki tudja szűrni azokat az anyagokat, amelyekre esetleg allergiás, és interneten bővebben is utána tud járni az egyes alkotók hatásainak.

Gold Power potencianövelő
Megbízható potencianövelő

Megbízható webáruházat keres, ahol természetes alapanyagú potencianövelő termékeket vásárolhat?

A potenciaaruhaz.com biztonságos, OÉTI engedéllyel rendelkező potencianövelőkkel segíti hozzá Önt a minőségi ágyjelenetekhez!

további cikkeink, híreink »
Ügyfélszolgálat
Telefon
+36 70 311 - 9931
Minden nap: 800 - 2000-ig
Ingyenes visszahívást kérek
info@potenciaaruhaz.com
Diszkrét csomagolás
Potencianövelő diszkrét csomagolásMinden egyes megrendelt termékünket diszkréten csomagoljuk!
Házhozszállítás
Potencianövelő házhozszállítás15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás, egyéb esetben akár 890 Ft. szállítási típusok
Kuponrendszer
KuponrendszerMinden vásárlás után egy 10%-os kuponnal ajándékozzuk meg, amit 1 hónapig használhat fel. Bővebben

Potencianövelés csak okosan

A piacon számos potencianövelőt találni online és offline egyaránt, nem mindegy azonban, hogy melyiket választja az ember, hiszen ha nem biztonságos helyről származó készítményt vásárol, annak káros egészségügyi hatásai lehetnek hosszabb és rövidebb távon is, itt bizony nem a pénztárca az elsődleges érv két termék közt.

Vényköteles és vénymentes potencianövelés

Az első és legfontosabb leszögezni való tény, hogy a jelen szabályozások szerint Magyarországon a potencianövelésre alkalmas gyógyszerek forgalmazása csak és kizárólag abban az esetben lehetséges, amennyiben a vásárló rendelkezik vénnyel, míg az étrend-kiegészítők vásárlását és fogyasztását nem kötik ilyen szigorú szabályokhoz, ugyanis azok recept nélkül is megvásárolhatóak.

Gold Power - aranyozza be az együttlétet!

Kemény és sokáig tartó erekciót szeretne hosszantartó hatással? Potencianövelés vény nélkül a Gold Power minden erejével, dobozonként 2 kapszulával a mélyrehatóbb orgazmusért, akár 2-3 napos utóhatással is!

Nyereményjáték, 15 000 Ft-os ajándék csomagért

Szeretne egy 15 000 Ft-os ajándék csomagot tőlünk? Ha igen, nincs más dolga, mint egy saját maga által készített fényképet feltöltenie, a kedvenc terméke adatlapjára, és ha szerencsés, Öné a nyeremény.

Intim torna férfiaknak, a minőségi szeretkezésekért

Kétségtelen, hogy egy-egy erotikus kaland, vagy éppen intim szeretkezés minőségbéli feljavításához mindkét fél számtalan módon hozzájárulhat. Legyen szó akár egy friss és üde párkapcsolatról, akár egy évtizedek óta működő házasságról, egy biztos: ahhoz, hogy egy ágyjelenet valóban minőségi és élmény dús legyen, mindkét partner egyenlő módon hozzájárulhat.