Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Gyakran ismételt kérdések


Mennyire biztonságosak a webáruházban kapható potencianövelő szerek?

Teljes mértékben, mivel minden termékünket az Országos Élelmezés - és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) ellenőrizte.


Mikor kapom meg a megrendelt terméket?

Amennyiben van raktárkészletünkön a megrendelt potencianövelő szer, úgy 14 óráig leadott rendelést másnapra megkapja, 14 óra után leadott rendeléseket 2 nap múlva kapja meg.


A szállító cég látja, hogy mit rendeltem?

Nem, minden egyes csomagot teljes mértékben diszkréten csomagolunk, és a feladó sem árulkodik a csomag tartalmáról.


Kinél kell fizessek?

Amennyiben interneten webáruházunkban rendel, akkor vagy a futárnak kell, hogy fizessen, vagy a postásnak, postán maradó csomag esetében pedig a postahivatalban kell a fizetnie.

Ha előre utalással akarja bonyolítani a vásárlást, akkor a bankszámlánkra kell utalni a fizetendő összeget.


Külföldről is rendelhetek?

Igen, de ebben az esetben csak az előre utalásos fizetéssel tudja kiegyenlíteni a számláját.


Lehet, hogy nem leszek otthon mikor a futár jön, mi a teendő ilyenkor?

Ha nincs a címen, a kézbesítő fel fogja hívni, és ha nem sikerül a kézbesítés akkor másnap ismét kiszállítja Önnek. Ha akkor sem sikerül átvennie, akkor a kézbesítő értesítést hagy, hogy melyik postán veheti át a csomagját.


Van lehetőség, hogy postára küldjék a csomagot nem pedig a lakcímemre?

Igen, ebben az esetben a postán maradó szállítást kell választania.


Kell fizessek plusz kültséget a csomagolásért?

Nem.


Mennyibe kerül a kiszállítás?

990 Ft.


Mekkora összegben kell rendeljek, hogy ingyenesen legyen a kiszállítás?

15.000 Ft-ot kell elérni, szállítási díj nélkül.

Ügyfélszolgálat
Telefon
+36 70 311 - 9931
Minden nap: 800 - 2000-ig
Ingyenes visszahívást kérek
info@potenciaaruhaz.com
Diszkrét csomagolás
Potencianövelő diszkrét csomagolásMinden egyes megrendelt termékünket diszkréten csomagoljuk!
Házhozszállítás
Potencianövelő házhozszállítás15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás, egyéb esetben akár 890 Ft. nyomonkövetés szállítási típusok
Kuponrendszer
KuponrendszerMinden vásárlás után egy 10%-os kuponnal ajándékozzuk meg, amit 1 hónapig használhat fel. Bővebben

Eredményesen a férfi klimax tünetei ellen!

Annak ellenére, hogy a közvélemény szerint a kapuzárási pánik csakis a nők esetében okozhat gondokat, tény hogy ez a jelenség a korosodó férfiak életében is hatalmas változásokat hozhat. Köztudott ugyanis, hogy bár a férfi klimax tünetei nem annyira észrevehetőek, ezen időszak éppoly megterhelő és kellemetlen lehet, mint a nőket érintő menopauza. Lévén, hogy ilyenkor az egyik legfontosabb férfi hormon, tehát a tesztoszteron termelődése rendszerint igen alacsony szinteken mozog, ebből fakadóan bizonyos szervek már nem működnek annyira jól, mint ahogy azt elvárnánk.

Erekció növelése természetesen

Mióta ember az ember, nagyon jól tudja, hogy a közvetlen környezetében minden fontos tápanyagot és gyógymódot megtalálhat. Nem véletlen, hogy már őseink is nagyon jól tudták, hogy milyen "baj" kiküszöbölésére milyen gyógynövény dukál. Éppen ezért, mi sem próbáljuk újra feltalálni a Spanyol-viaszt, így páratlan termékkínálatunkban kizárólag olyan különleges potencianövelőket kínálunk, amelyek nem csak az erekció növelése szempontjából számítanak igazán eredményesnek, hanem teljes egészében természetes alapanyagokból is készültek.

Ejakulátum növelése egyszerűen és hatékonyan

Köztudott tény, hogy az ejakuláció milyenségét és minőségét számtalan tényező befolyásolhatja, így a magömléssel kapcsolatos problémáknak lelki és fizikai okai is lehetnek. Egyrészt problémát jelenthet például a stresszes és frusztráltabb időszak, másrészt a különböző betegségek (mint például cukorbetegség) is gondokat okozhat.

Stabil nemi élet az ajzószer használatával

Ma már persze kicsit sem számít tabutémának a szexualitás és a nemi élet, tény azonban, hogy ezen belül még mindig vannak kényesebb kérdéskörök is. Ezek közé sorolhatóak természetesen a merevedési zavarokra és erekciós problémákra vonatkozó részletek, amelyek mindenekelőtt a férfiak esetében teszik kínossá az aktus kellemes, avagy kellemetlenebb pillanatait.

Minőség afrodiziákumok a stabil párkapcsolatokért

Mint mindenki életében, így előbb utóbb az Ön esetében is fordulópontjához érkezhet a párkapcsolat. Tagadhatatlan ugyanis, hogy bár a szerelem idővel szeretetté változik, azért a szenvedélyes ágyjelenetek, illetve a mindig forrongó szexuális élet idővel veszít a fényéből.