Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...
Ügyfélszolgálat
Telefon -
Minden nap: 800 - 2000-ig
Ingyenes visszahívást kérek
info@potenciaaruhaz.com
Diszkrét csomagolás
Diszkrét csomagolás
Minden egyes megrendelt termékünket diszkréten csomagoljuk!
Házhozszállítás
Házhozszállítás
15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás, egyéb esetben akár 890 Ft. szállítási típusok
Kuponrendszer
Kuponrendszer
Minden vásárlás után egy 10%-os vásárlási kuponnal ajándékozzuk meg, amit 1 hónapig használhat fel. Bővebben

Természetes vágyfokozók

Vágyfokozó megoldásra olykor-olykor szükségünk lehet. Természetesen ez igaz a hölgyekre és urakra is. A természetes alapanyagokat tartalmazó étrend kiegészítők nagyon sokat segíthetnek.

Vágykeltő megoldások egy vad, vagy romantikus estéhez

A rendszeres szexualitás megélése az egészséges szervezet működésének egyik fontos formája. Nem véletlenül híresült el a „Szexelj ne háborúzz!” szlogen.

Teljesítményfokozó a tökéletes szexuális élményért

Az idő előre haladásával rengeteg férfi szembesül azzal, hogy már nem tudja ugyanazt a teljesítményt produkálni az ágyban, mint korábban. Ez többnyire a férfi klimax időszakában mutatkozhat meg, de természetesen szinte bármilyen életszakaszban, illetve életkorban előfordulhat.

A nemi vágy csökkenésének hatékony kezelése

A nemi vágy csökkenése férfiaknál igen gyakori probléma, amely lényegében a szexuális vágy átmeneti vagy teljes hiányát jelenti. Ez az állapot rendszerint párkapcsolati problémákhoz vagy legalábbis az ezzel kapcsolatos stressz fokozódásához, ingerültséghez, rosszkedvhez, illetve egyes esetekben akár depresszióhoz is vezethet.

Mi okozhat merevedési zavart?

Manapság meglepően sok férfi küzd merevedési zavarral. A merevedési zavar okai lehetnek fizikai és lelki eredetűek is, sőt gyakran ezek összefüggésben is vannak egymással.