Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Nyereményjáték, 15 000 Ft-os ajándék csomagért

2018. január 10.

Szeretne egy 15 000 Ft-os ajándék csomagot tőlünk?

Ha igen, nincs más dolga, mint kedvenc termékéről, egy saját maga által készített fényképet feltöltenie, a termék adatlapjára, és ha szerencsés, Öné a nyeremény.
 
Hogy néz ki ez a gyakorlatban?
Bármilyen terméket vásárol tőlünk, pl.: Gold Powert, lefényképezi, majd a weboldalunkon megkeresi a Gold Power adatlapját, és a "Vélemény írás" gomb megnyomásával feltölti a fényképet.
Vélemény írás nem szükséges, de szívesen vesszük.
 
Mint ahogy eddig is, minden egyes kép feltöltése mellé jár Önnek a 10%-os vásárlási kupon, amit kínálatunkban lévő bármelyik (Nem akciós) termékre felhasználhat.

Nyereményjátékban való indulás feltételei:

  • Egy felhasználó minden termékhez, maximum 1 bejegyzést (képet) tölthet fel.
  • Az internetről letöltött kép feltöltése nem engedélyezett.
  • Kép feltöltésnél az email cím megadása igen ajánlott, mert így tudjuk felvenni a kapcsolatot a lehetséges nyertessel.
A 15 000 Ft-os ajándékot a nyertes válogathatja össze a kínálatunkban szereplő termékek közül.
 
Sorsolás 2018. február 10-én, 10 órakor lesz, addig várjuk a feltöltött fényképeket.
Ügyfélszolgálat
Telefon
+36 70 311 - 9931
Minden nap: 800 - 2000-ig
Ingyenes visszahívást kérek
info@potenciaaruhaz.com
Diszkrét csomagolás
Potencianövelő diszkrét csomagolásMinden egyes megrendelt termékünket diszkréten csomagoljuk!
Házhozszállítás
Potencianövelő házhozszállítás15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás, egyéb esetben akár 890 Ft. szállítási típusok
Kuponrendszer
KuponrendszerMinden vásárlás után egy 10%-os kuponnal ajándékozzuk meg, amit 1 hónapig használhat fel. Bővebben

Potencianövelés csak okosan

A piacon számos potencianövelőt találni online és offline egyaránt, nem mindegy azonban, hogy melyiket választja az ember, hiszen ha nem biztonságos helyről származó készítményt vásárol, annak káros egészségügyi hatásai lehetnek hosszabb és rövidebb távon is, itt bizony nem a pénztárca az elsődleges érv két termék közt.

Vényköteles és vénymentes potencianövelés

Az első és legfontosabb leszögezni való tény, hogy a jelen szabályozások szerint Magyarországon a potencianövelésre alkalmas gyógyszerek forgalmazása csak és kizárólag abban az esetben lehetséges, amennyiben a vásárló rendelkezik vénnyel, míg az étrend-kiegészítők vásárlását és fogyasztását nem kötik ilyen szigorú szabályokhoz, ugyanis azok recept nélkül is megvásárolhatóak.

Gold Power - aranyozza be az együttlétet!

Kemény és sokáig tartó erekciót szeretne hosszantartó hatással? Potencianövelés vény nélkül a Gold Power minden erejével, dobozonként 2 kapszulával a mélyrehatóbb orgazmusért, akár 2-3 napos utóhatással is!

Nyereményjáték, 15 000 Ft-os ajándék csomagért

Szeretne egy 15 000 Ft-os ajándék csomagot tőlünk? Ha igen, nincs más dolga, mint egy saját maga által készített fényképet feltöltenie, a kedvenc terméke adatlapjára, és ha szerencsés, Öné a nyeremény.

Intim torna férfiaknak, a minőségi szeretkezésekért

Kétségtelen, hogy egy-egy erotikus kaland, vagy éppen intim szeretkezés minőségbéli feljavításához mindkét fél számtalan módon hozzájárulhat. Legyen szó akár egy friss és üde párkapcsolatról, akár egy évtizedek óta működő házasságról, egy biztos: ahhoz, hogy egy ágyjelenet valóban minőségi és élmény dús legyen, mindkét partner egyenlő módon hozzájárulhat.